Menü Bezárás

Hogy történik a telepítés

Előre egyeztetett időben megjelenik a Fázom-Klíma Bt., a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál bejegyzett, ún. F-gáz vizsgával rendelkező szerelője és segédje! A munkaterület megtisztítása után felviszik a szerszámokat. A megrendelők 90 %-a meglepődik, hogy mennyi mindenre van szükség és telepakoljuk a kisszobát! Sajnos igen. Előkerülnek a fúrógépek! Ilyenkor lepődnek meg másodszor a megrendelő! 52 mm es lyukat fúrunk a falba! Természetesen ipari porszívóval szívjuk el a port, de a nagyobb darabok így is a földre kerülnek. A belső fúrások után feltakarítjuk a területet, hogy a padozat ne karcolódjon.

Egy átlagos szerelés esetében beltérben egy nagy lyukat (ez a fal áttörés) és további kb. 10- 15 kisebb lyukat fúrunk a beltéri egységnek és a kábelcsatornáknak. A kültéri egységnek további 4-6 lyuk készül.

A fúrásoknál előre meg lehet beszélni az időpontot. Ez alatt azt értjük, hogy vannak olyan társasházak, vagy irodák, ahol meg van határozva, hogy mettől-meddig lehet zajos tevékenységet folytatni. Ilyenkor igazodunk a szabályokhoz!

A munka a beltéri elhelyezésével, a csővezetékek kiépítésével, a kültéri egység kihelyezésével, kalorikus összekötésükkel, vákuumolással, beüzemeléssel, folytatódik. A munkafolyamat legvégén összepakolunk, felporszívózunk, rendet rakunk a szobában, irodában. Bemutatjuk a gép alap funkcióit, kitöltjük a garancia lapot és a számlát.

Többször dolgoztunk kisbabás, vagy ágyban fekvő beteg ember környezetében is, panaszmentesen.