Menü Bezárás

Mobil Klíma Bérlés

Kiknek ajánljuk?
Olyan ügyfeleknek, akik nem akarnak, vagy nem tudnak split klímát felszereltetni, ajánljuk a mobil klíma berendezések bérlését. Ajánljuk továbbá rendezvényekre, esküvőkre, műhelyekbe, betegágy mellé, bérelt lakásokba, irodákba …
Készülékeink 2,5 és 3,5 kW teljesítményűek. Konnektorba bedugva üzemképesek. A meleg levegő egy kb. 10 cm átmérőjű flexibilis csövön keresztül távozik a helyiségből. A cseppvíz sok esetben egy tároló edénybe gyűlik, amit idővel ki kell üríteni.
A bérbeadás folyamata:
Kapcsolat felvétel után előre utalással vagy a helyszínen előre fizetéssel kiszállítjuk és beüzemeljünk a készüléket. Aláírjuk a bérleti szerződést. Elmagyarázzuk a használatát. A szerződésben meghatározott idő után elhozzuk a készüléket.
Szerződéshosszabbítás:
Abban az esetben, ha az ügyfél továbbra is szeretné a készüléket üzemeltetni, szerződést hosszabbítunk a helyszínen. Ilyenkor átvizsgáljuk a berendezést és ha nem találunk problémát, akkor meghosszabbítjuk a szerződését!
Engedmény:
Amennyiben a megrendelő mobil klíma bérlés után oldalfali split klímát szeretne telepíttetni, akkor a szerelés teljes költségéből 10% kedvezményt kap cégünktől!


Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Az alábbi szövegboxba írja le röviden az elérhetőségét és a bérlés időpontját. Küldje el címünkre és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.